top of page
Plukdag Helpers.jpg

VERWEN UW TEAM 
MET EEN VLEUGJE LOKALE FRISHEID 

Bij PJ Fruit brengen we elke week een stukje gezondheid en de sappigste verhalen rechtstreeks naar uw werkplek. Met een hart voor de streek en een passie voor seizoensgebonden fruit, kiezen we bewust voor lokale lekkernijen boven verre exoten. Ons assortiment? Een zorgvuldige selectie van het beste fruit dat onze regio te bieden heeft, recht van de boer naar uw werkplek. 

Wij geloven in de kracht van een gezond tussendoortje als motor voor de vitaliteit van uw werknemers. En laten we eerlijk zijn, wie wordt er nu niet blij van een verse, knapperige appel of een zoete, sappige peer tijdens de werkdag? Het is niet alleen een boost voor de gezondheid van uw team, maar ook voor uw bedrijfsresultaten. En het mooiste? Onze maandelijkse factuur is volledig fiscaal aftrekbaar.

Flexibiliteit staat bij ons hoog in het vaandel. Of u nu kiest voor een eenmalige levering of een wekelijkse dosis vitaminen, wij passen ons aan uw wensen aan. En met onze wekelijkse mailing blijft u steeds op de hoogte van het seizoensaanbod, de scherpste weekprijzen en onze exclusieve promoties. Bestellen is een fluitje van een cent: een simpel mailtje naar pjfruit@gmail.com (minstens 2 werkdagen van tevoren) volstaat.

100% fiscaal aftrekbaar 

Boost voor de gezondheid van uw team

Eerlijke prijs 

#ikkooplokaal

ONTDEK DE MOGELIJKHEDEN 

fruit.png

SEIZOENSFRUIT PER KG

Ontdek de pure smaak van versheid met onze selectie appels, peren en seizoensfruit, verkrijgbaar per kilogram. Speciaal voor grootverbruikers bieden wij aantrekkelijke tarieven bij afname van grote hoeveelheden. U geniet van onze competitieve weekprijzen voor het seizoensfruit, zorgvuldig geselecteerd en vers aan u geleverd in stevige kisten

fruitmand.png

FRUITMANDEN

Uw eerste levering arriveert in een mooie fruitmand, waarna volgende zendingen zorgvuldig verpakt worden in dozen.

Fruitmand 3 kg: € 23
Fruitmand 5 kg: € 25
Fruitmand 8 kg: € 31
Fruitmand 10 kg: € 35

Prijzen excl. btw en incl. levering binnen een straal van 20km.

pexels-elizabeth-tr-armstrong-635705.jpg
GettyImages-1291992050.jpg
100� natuur.png

VERSE SMAKEN,
SLECHTS ÉÉN KLIK VERWIJDERD

bottom of page